ENGIE Axima is expert is op vlak van koeling. Aangezien onze klanten steeds mobieler worden, zorgen we er via onze afdeling Gradius voor dat onze koeloplossingen hun bederfbare goederen ook over de weg kunnen volgen, ongeacht de omvang van het project.

Als exclusief verdeler van Thermo King en Frigoblock voor België en Luxemburg, staat Gradius in voor de verkoop, installatie, onderhoud en service van koelunits en accessoires. Dankzij het weldoordachte ontwerp van de mobiele koelsystemen, bespaart u op ruimte, onderhoudskosten en energieverbruik.

ENGIE Axima en Gradius maken de koudeketen rond

Door ons brede scala aan betrouwbare en efficiënte koelmachines schept ENGIE Axima daardoor de ideale omstandigheden om bederfbare en temperatuurgevoelige producten onder de ideale omstandigheden te bewerken en vervoeren. Daarmee maken we de koudeketen volledig rond. Voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten tot elektronische onderdelen.

Trace and track

Met het innovatieve en gebruiksvriendelijke GPS/GPRS-telematicasysteem van TracKing beheert u uw kostbare lading vanop elke toestel met een internetverbinding. Dankzij de realtime-informatie­overdracht van de temperatuur, de geolocatie en alarmmeldingen verhoogt u de operationele efficiëntie van uw wagenpark. Met de steeds strengere Europese regelgeving voor voedselveiligheid is dit zeker bij het transport van bederfelijke producten geen overbodige luxe.

24/7 Service

U kunt 24/7 terecht in een van de 9 servicepunten, verspreid over België en Luxemburg. Een ploeg van Thermo King gecertificeerde technici is dag en nacht beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw unit optimaal functioneert en uw goederen op de gepaste temperatuur geleverd worden.

Klik hier voor meer informatie over Gradius.