Voor industriële processen, het garanderen van de koudeketen, retail en transport

ENGIE Axima heeft alles in huis voor het realiseren van totaalprojecten voor koelprocessen in de industrie, het gekoeld transport, de retail en de horeca en voor elke organisatie die baat heeft bij onze innovatieve oplossingen. Als u een indoor ijs- of skipiste bezoekt, dan is de kans groot dat wij de installatie hebben gebouwd die uw sportieve of recreatieve prestatie mogelijk maakt. Voor de agro- en voedingsindustrie werken we dan weer koudetechnische- en bewaarinstallaties uit op maat. Vanaf het ontwerp, over de montage, tot het beheer en het onderhoud.

Eén aanspreekpunt voor de volledige koudeketen

ENGIE Axima beheerst de volledige koudeketen. We hebben uitgebreide expertise opgebouwd met zowel natuurlijke als synthetische koudemiddelen en hebben de ambitie om de energieperformantie van uw installatie te optimaliseren en operationeel te maken voor de eisen van morgen.

Van alle markten thuis

Bovendien denken we graag mee na over uw plannen. Dankzij onze uitgebreide productkennis en knowhow kunnen we u vertellen hoe u uw product het best kunt koelen. We zorgen voor verkoeling in de meest uiteenlopende sectoren zoals de (petro)chemie, de farmacie, de voedingsindustrie, de distributie, de sport- en recreatiesector.

Onze oplossingen